Lahjakortti

10,00268,00

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin hoitoihin ja tuoteostoksiin. Valitse alta lahjakortille haluamasi summa tai hoito!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ennen lahjakortille ladattavan summan valintaa voi olla hyvä tutustua hoitojen hinnastoon täällä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta latauspäivästä laskettuna. Lahjakorttia ei voi perua tai vaihtaa rahaksi. Kadonnutta, vanhentunutta, vaurioitunutta tai varastettua lahjakorttia ei voida korvata.

Lahjakortin voi noutaa hoitolasta tai valita toimituksen kirjeitse omaan tai lahjansaajan osoitteeseen. Lahjakorttia ei voida toimittaa sähköisesti.


Toimitus kirjeenä (2,90 €): Lahjakortti postitetaan tavallisena kirjelähetyksenä pääsääntöisesti viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostitse tiedon, kun kirje on postitettu. Kirje jaetaan vastaanottajalle yleensä noin 4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

Toimitus kirjeenä lahjansaajan osoitteeseen: Jos haluat lahjakortin lähetettäväksi suoraan lahjansaajalle, laitamme kirjeeseen lahjakortin lisäksi saateviestin, jossa kerrotaan, kuka on lahjanantaja. (Varsinaiseen lahjakorttiin ei koskaan merkitä mitään nimiä!) Jos haluat välittää kortin mukana lyhyen tervehdyksen tai muun lahjanantajan nimen, mainitse se kommenttikentässä tilausta tehdessä.


Nouto: Saat sähköpostitse tiedon, kun tilauksesi on käsitelty ja lahjakortti on noudettavissa (tämä on eri viesti kuin heti tilauksen jälkeen lähetettävä vahvistus).

Jos et pääse noutamaan lahjakorttia, voi lahjansaaja noutaa lahjakortin itse. Ilmoitathan tällöin tilauslomakkeella, kuka lahjakortin noutaa.