Lahjakortti

10,00150,00

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin hoitoihin ja tuoteostoksiin. Valitse lahjakortille haluamasi summa!

POSTIN TYÖNTEKIJÖIDEN LAKON VUOKSI EMME TOIMITA LAHJAKORTTEJA KIRJEITSE TÄLLÄ HETKELLÄ.

Jos et pääse noutamaan lahjakorttia, voi lahjansaaja noutaa lahjakortin itse. Ilmoitathan tällöin tilauslomakkeella, kuka lahjakortin noutaa. Lahjakorttia ei voida lähettää sähköisesti.

Tarjolla väliaikaisesti myös toimitus Matkahuolto-pakettina hintaan 6,96 €. Paketti toimitetaan 1-3 työpäivässä lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen (useat K-marketit ja R-kioskit, Matkahuollon pakettiautomaatit ja palvelupisteet). Jos haluat toivoa tiettyä noutopistettä, laita se tilaukseen lisätiedoksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ennen lahjakortille ladattavan summan valintaa voi olla hyvä tutustua hoitojen hinnastoon täällä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ajan latauspäivästä laskettuna. Korttia ei voi perua tai vaihtaa rahaksi. Kadonnutta, vanhentunutta, vaurioitunutta tai varastettua lahjakorttia ei voida korvata.

Lahjakortin voi noutaa hoitolasta tai valita toimituksen kirjeitse omaan tai lahjansaajan osoitteeseen.

Nouto: Lahjakortti on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Saat sähköpostitse tiedon, kun tilauksesi on käsitelty ja lahjakortti on noudettavissa (tämä on eri viesti kuin heti tilauksen jälkeen lähetettävä vahvistus).

POSTIN TYÖNTEKIJÖIDEN LAKON VUOKSI EMME TOIMITA LAHJAKORTTEJA KIRJEITSE TÄLLÄ HETKELLÄ.

Jos et pääse noutamaan lahjakorttia, voi lahjansaaja noutaa lahjakortin itse. Ilmoitathan tällöin tilauslomakkeella, kuka lahjakortin noutaa. Lahjakorttia ei voida lähettää sähköisesti.

Matkahuolto-paketti (6,96 €): Postitetaan pääsääntöisesti viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Paketti toimitetaan 1-3 työpäivässä lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen (useat K-marketit ja R-kioskit, Matkahuollon pakettiautomaatit ja palvelupisteet). Jos haluat toivoa tiettyä noutopistettä, laita se tilaukseen lisätiedoksi. Paketin saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestillä. Pakettia säilytetään noutopisteessä 14 vrk, pakettiautomaateissa 7 vrk.

Jos haluat paketin toimitettavan suoraan lahjansaajan osoitteeseen, muista ilmoittaa osoitetietojen lisäksi vastaanottajan puhelinnumero! Puhelinnumero vaaditaan paketin saapumisilmoituksen lähettämiseksi, ja ilman sitä pakettia ei voida lähettää. Laitamme pakettiin lahjakortin lisäksi saateviestin, jossa kerrotaan, kuka on lahjakortin antaja. (Varsinaiseen lahjakorttiin ei koskaan merkitä nimiä). Jos haluat välittää kortin mukana lyhyen tervehdyksen tai muun lahjanantajan nimen, mainitse se kommenttikentässä tilausta tehdessä.

Toimitus kirjeenä: Postitetaan pääsääntöisesti viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostitse tiedon, kun kirje on postitettu. Kirje jaetaan vastaanottajalle noin 4 arkipäivän kuluessa postituksesta. Jos Postin työntekijöiden lakko toteutuu, toimitusaikaa ei voida taata.

Toimitus kirjeenä lahjansaajan osoitteeseen: Laitamme kirjeeseen lahjakortin lisäksi saateviestin, jossa kerrotaan, kuka on lahjakortin antaja. (Varsinaiseen lahjakorttiin ei koskaan merkitä nimiä). Jos haluat välittää kortin mukana lyhyen tervehdyksen tai muun lahjanantajan nimen, mainitse se kommenttikentässä tilausta tehdessä. Saat sähköpostitse tiedon, kun lahjakortti on postitettu. Kirje jaetaan vastaanottajalle noin 4 arkipäivän kuluessa postituksesta. Jos Postin työntekijöiden lakko toteutuu, toimitusaikaa ei voida taata.