Lahjakortti

10,00150,00

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin hoitoihin ja tuoteostoksiin. Valitse lahjakortille haluamasi summa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ennen lahjakortille ladattavan summan valintaa voi olla hyvä tutustua hoitojen hinnastoon täällä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ajan latauspäivästä laskettuna. Korttia ei voi perua tai vaihtaa rahaksi. Kadonnutta, vanhentunutta, vaurioitunutta tai varastettua lahjakorttia ei voida korvata.

Lahjakortin voi noutaa hoitolasta tai valita toimituksen kirjeitse omaan tai lahjansaajan osoitteeseen.

Nouto: Lahjakortti on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Saat sähköpostitse tiedon, kun tilauksesi on käsitelty ja lahjakortti on noudettavissa (tämä on eri viesti kuin heti tilauksen jälkeen lähetettävä vahvistus). Huom. uusi osoitteemme: Tampereen valtatie 15.

Toimitus kirjeenä: Postitetaan pääsääntöisesti viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostitse tiedon, kun kirje on postitettu. Kirje jaetaan vastaanottajalle noin 4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

Toimitus kirjeenä lahjansaajan osoitteeseen: Laitamme kirjeeseen lahjakortin lisäksi saateviestin, jossa kerrotaan, kuka on lahjakortin antaja. (Varsinaiseen lahjakorttiin ei koskaan merkitä nimiä). Jos haluat välittää kortin mukana lyhyen tervehdyksen tai muun lahjanantajan nimen, mainitse se kommenttikentässä tilausta tehdessä. Saat sähköpostitse tiedon, kun lahjakortti on postitettu. Kirje jaetaan vastaanottajalle noin 4 arkipäivän kuluessa postituksesta.