TAKK Lumovan saavutettavuusseloste

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voisi niitä käyttää ja ymmärtää mitä niissä sanotaan.

Kaikkia TAKKin verkkopalveluja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, joka pohjautuu  EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Lain mukaan kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää digitaalisia palveluita.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.lumova.fi, ja on laadittu 21.9.2020. Palvelun saavutettavuuden olemme arvioineet itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen

Kohtuuton rasite

Lumova on yhdistynyt vuoden 2020 alusta osaksi Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKia, ja olemme siirtämässä www.lumova.fi-sivuston sisältöä www.takk.fi-sivuille syksyn aikana. Tavoitteena on, että siirto on tehty vuoden 2020 loppuun mennessä. Sen jälkeen www.lumova.fi-sivusto poistetaan käytöstä.

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voi antaa saavutettavuuspalautetta verkkolomakkeella: www.takk.fi/saavutettavuuspalaute

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000