Lymfasukka – nopeasti tuloksia

Lymfasukka

Lymfasukan tarkoitus on parantaa lymfakiertoa. Se poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta. Lymfasukka on erinomainen veltostuneen ihokudoksen, appelsiini-ihon sekä huonosti toimivan ihon hoitomuoto.

Lymfasukka

Lymfaattisen nestekierron elvyttäminen on sekä kuntoutus- että esteettinen hoitomuoto. Hoitomuotona se on myös erittäin rentouttava. 

Lymfasukan toimintaperiaate perustuu rytmiseen ilmanpaineen vaihteluihin eli pumppaavaan paineilmapuristukseen, jolla voidaan hoitaa selluliittia, turvotusta, hävittää neste- ja kuona-ainekertymiä, väsymystä, tukkoisuutta sekä alaraajojen ja ristiselän arkuutta.

Monet tekijät häiritsevät kehomme lymfa- eli imuneste- ja verenkiertojärjestelmiä, esim: epäsäännölliset elämäntavat ja hormonaaliset muutokset. Soluhengityksen ja aineenvaihdunnan häiriytyessä reagoi kehomme häiriöön turvotuksena, väsymyksenä ja jopa kipuna.

Lymfaterapiassa lymfasukka täyttyy rytmikkäästi ilmalla ja tekee paineen avulla lymfaattisen hieronnan 30-45 minuutin ajan. Hoito hoitaa ja rentouttaa, vaikuttamalla kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään. Verenkierto aktivoituu, lihakset elpyvät ja ylimääräiset kuona-aineet ja nesteet poistuvat sidekudoksista imunestekiertoon. Tämä lisää hapen määrää elimistössä, lihakset rentoutuvat ja kudosten elinvoima paranee.

Mikä ihmeen lymfasukka ja kenelle se sopii?

Lymfasukka ei ole laihdutuskeino, se ei laihduta, mutta parantaa kosmeettisesti kudoksen ulkonäköä. 

Se kiinteyttää sekä stimuloi lihaksia ja jänteitä vahvistamalla sidekudoksia, poistaa kehosta ylimääräisiä kuona-aineita sekä nesteitä ja näin vähentää maksan ja munuaisten rasitusta parantamalla tehokkaasti imunestekiertoa.

Lymfasukka vauhdittaa mikroverenkiertoa. Mikroverenkierron paraneminen pitää laajentuneet kapillaarit hyvin toimivina ja joustavina, joten se ehkäisee suonikohjujen syntymistä. Kudoksissa oleva happi lisääntyy  hyödyttäen laskimoiden hiilidioksidin poistumista.

Loistava raskauden aikana ja sen jälkeen. Kevyt pumppaava hieronta poistaa jaloista nesteitä ja ehkäisee turvotusta. Hoitoja voi ottaa ihan synnytykseen asti. Jalkojen turvotus helpottuu ja jalat ovat kevyemmät. Raskauden jälkeen otettavalla hoitosarjalla voidaan auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita. Jaloista tulee kevyet.

Lymfanainen

Sopii myös vaihdevuosivaivoihin, jos raajoihin kerääntyy ylimääräistä nestettä. Pumppaava, rytminen hieronta parantaa metabolisten kuona-aineiden poistumista kehosta, vähentää selluliittia ja rasvakerroksia, jotka aiheutuvat hormonaalisista vaihteluista.
AJANVARAUS

Hoidon estävät tilat eli kontraindikaatiot:

– tulehdus
– epilepsia
– kasvaimet
– sydämen tahdistin
– sydänsairaus

Sarjahoitopaketti 4+1, maksat 4 hoitoa ja saat viidennen hoidon veloituksetta.

Lymfasukka

Teksti osittain (c) Heavenlynails