Vartalohoidot ja hieronnat

Kuumakivihieronta  59€/35€– lämpöisillä hierontakivillä tehtävä kokovartalohieronta. Lämpöiset kivet rentouttavat miellyttävästi lihaksia, laukaisevat jännityksiä ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Koko vartalolle tehtynä hieronnan kokonaiskesto on noin 60-75 minuuttia, selän alueella tehtynä noin 30 minuuttia.

*****

Lämmin bambukeppihieronta  59€ – lämpöisillä bambukepeillä tehtävä hieronta laukaisee lihaksista tehokkaasti jännityksiä. Bambu kepillä saadaan lievetettyä jännityksiä erityisesti syvistä lihaksista. Hieronta on miellyttävää ja rentouttavaa. Hoidon kokonaiskesto on noin 60-75 minuuttia.

*****

Kokovartalohieronta 40€ – tehdään klassisen hieronnan liikkeillä. Tämä ei ole urheiluhierontaa, vaan rentouttavaa ja miellyttävää hierontaa. Sopii mainiosti rentoutukseen ja stressin hoitoon. Hieronnan kokonaiskesto on noin 60 minuuttia.

*****

Lymfasukka 30€ – Imupainesukan tarkoitus on parantaa lymfakiertoa. Se poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta. Lymfasukka on erinomainen veltostuneen ihokudoksen, appelsiini-ihon sekä huonosti toimivan ihon hoitomuoto. Lymfaattisen nestekierron elvyttäminen on sekä kuntoutus- että esteettinen hoitomuoto. Hoitomuotona se on myös erittäin rentouttava.  Katso lisää tästä


VARAA AIKA TÄSTÄ

SARJAHOITO – hierontasarjakortti 4+1, maksa 4 samaa hierontaa, saat viimeisen hieronnan veloituksetta.
529385_731769016837957_1970719070_n