Vartalohoidot ja hieronnat

Kuumakivihieronta  58€/32€– lämpöisillä hierontakivillä tehtävä kokovartalohieronta. Lämpöiset kivet rentouttavat miellyttävästi lihaksia, laukaisevat jännityksiä ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Kokovartalolle tehtynä hieronnan kokonaiskesto on noin 75 minuuttia, selän alueella tehtynä noin 30 minuuttia.

*****

Lämmin bambukeppihieronta  58€ – lämpöisillä bambukepeillä tehtävä hieronta laukaisee lihaksista tehokkaasti jännityksiä. Bambu kepillä saadaan lievetettyä jännityksiä erityisesti syvistä lihaksista. Hieronta on miellyttävää ja rentouttavaa. Hoidon kokonaiskesto on noin 90 minuuttia.

*****

Kokovartalohieronta 40€ – tehdään klassisen hieronnan liikkeillä. Tämä ei ole urheiluhierontaa, vaan rentouttavaa ja miellyttävää hierontaa. Sopii mainiosti rentoutukseen ja stressin hoitoon. Hieronnan kokonaiskesto on noin 75 minuuttia.

*****

Aromahieronta selluliitille 40€ – aromaattisilla öljyillä tehtävä vartalohieronta, joka hoitaa tehokkaasti selluliittia. Tämä on juuri se hoito, jonka haluat ottaa ennen lomalle lähtöä tai kesäkelejä. Tällä hoidolla iholle palautetaan luontaista kimmoisuutta ja samalla kosteutetaan kuivaa ihoa.

*****

Lymfasukka 30€ – Imupainesukan tarkoitus on parantaa lymfakiertoa. Se poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta. Lymfasukka on erinomainen veltostuneen ihokudoksen, appelsiini-ihon sekä huonosti toimivan ihon hoitomuoto. Lymfaattisen nestekierron elvyttäminen on sekä kuntoutus- että esteettinen hoitomuoto. Hoitomuotona se on myös erittäin rentouttava.  Katso lisää tästä


VARAA AIKA TÄSTÄ

SARJAHOITO – hierontasarjakortti 4+1, maksa 4 samaa hierontaa, saat viimeisen hieronnan veloituksetta.
529385_731769016837957_1970719070_n