Mesoneulaus – pHFormula

Mesoneulaus – nopea ihon uudistuminen

Mikroneulaus eli mesoneulaus tehdään pienellä rullilla, joissa on eri pituisia ihonhoitoon soveltuvia neuloja. Neulat tekevät hoidossa ihoon pienen pieniä reikiä, joiden kautta hoidossa käytetyt vaikuttavat aineet pääsevät paremmin imeytymään ihoon.

Neulauksen etu on sen aikaansaamassa ihon uudistumisprosessissa. Neulaus saa ihon kollageenin ja proteiinin tuotannon tehostumaan ja pintaveren kierron vilkastumaan.

pHFormula aktiivituotteita käytetään iholle hoidon jälkeen tehokkaan imeytymisen ja erinomaisen hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

Neulaus on ihanteellinen hoitamaan:

  • juonteita
  • ryppyjä
  • raskausarpia
  • akneihon arpiin

VARAA AIKA TÄSTÄ

Hinnat

M.E.S.O. neulaus+pinnoitus:
– ensimmäinen kerta (sis. asiakaskohtaisen neulausrullan) 194 €
– seuraavat hoitokerrat 120 € 

M.E.S.O. neulaus:
– ensimmäinen kerta (sis. asiakaskohtaisen neulausrullan) 149 €
– seuraavat hoitokerrat 75 €

Ensimmäinen neulauskerta sisältää asiakaskohtaisen neulausrullan. Neulalla hoidetaan noin 6 kertaa parhaimman lopputuloksen aikaan saamiseksi.

Miten pHFormulan hoidot toimii?

Ihon pinnoitushoito on uusi kauneudenhoitoalan termi. Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Pinnoitushoito-nimi tulee hoidon konseptista. Pinnoitushoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin iholle syntyy vaikuttavista aineista kerroksia eli pintoja. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja tuottavat usein jo yhdellä hoitokerralla näkyviä tuloksia. pHFormulan hoidoissa ei ole toipumisaikaa kuten yleensä pinnoitushoidossa.

pHFormulan tuotteet ovat ainutlaatuisia. Niissä on ensimmäistä kertaa kosmetiikan historiassa yhdistetty lääketieteellisiä ainesosia kosmeettisten ainesosien kanssa. Kehitystyössä on käytetty viimeisintä tutkittua ihonhoidon ja lääketieteen teknologiaa ja tutkimustuloksia. Kehitystyön pääosassa on ollut ihon uudistumisprosessiin liittyvät ainesosat. Ihosolujen uudistumisprosessi takaa vanhenemisoireiden hidastumisen. Ikävä kyllä uudistumisprosessi hidastuu merkittävästi nykyisillä elintavoillamme. Uudistumisprosessin vilkastuttamiseksi pHFormulan mesoneulaus on kehitetty.

Naamio Neulat kapea 1 Rullaus