pH Formula vita C – tehosuoja kasvoille

Miksi pHFormula Vita C-pinnoitushoito?

Missä tahansa muodossa C-vitamiini antaa vahvan antioksidanttisuojan, suojaten ihoa vaurioita aiheuttavilta vapailta radikaaleilta – niiltä pieniltä ikäviltä molekyyleiltä, jotka nopeuttavat ihosi vanhenemisen oireita. Kaikista voimakkaimmat vapaat radikaalit ovat juuri niitä, joita pakoon ei pääse jokapäiväisessä elämässä – mieti vaikka aurinkoa, ilmansaasteita ja happea – joita vastaan ihosi taistelee joka päivä. Näitä hyökkääjiä vastaan paras ase on C-vitamiini. Se toimii iholla kuin tehokas hyökkäyssuoja.

C-vitamiini vaikuttaa ihollasi esimerkiksi seuraavasti:

  • auttaa ihoa tuottamaan lisää kollageenia, mikä kiinteyttää ihoa
  • vähentää tulehdusta ja ärsytystä, jotka molemmat lisäävät ihon vanhenemisen oireita
  • vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä, esim punakoita alueita
  • auttaa auringonsuojaa toimimaan paremmin ja parantaa ihon luonnollista kykyä suojautua UV säteiltä
  • vähentää maksaläiskiä ja muita auringon aiheuttamia vahinkoja

Miten pHFormula vita C auttaa ihoasi?

pHFormula vita C pinnoitushoito on kehitetty vastaamaan edellä mainittuihin haasteisiin. Vita C hoidossa käytetään erittäin korkealaatuista L-askorbiinihappoa, joka auttaa ihon kollageenin ja elastaanin muodostumisessa eli ihon kimmoisuuden lisäämisessä. L-arkorbiinihappo kosmeettisissa aineissa auttaa ihoasi kiinteytymään, toipumaan auringon aiheuttamista vahingoista sekä korjaamaan epäpuhtauksista johtuvia arpia ja jälkiä.

Ihon pinnoitushoito on uusi kauneudenhoitoalan termi. Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Pinnoitushoito-nimi tulee hoidon konseptista. Pinnoitushoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin iholle syntyy vaikuttavista aineista kerroksia eli pintoja. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja tuottavat usein jo yhdellä hoitokerralla näkyviä tuloksia. pHFormulan hoidoissa ei ole toipumisaikaa kuten yleensä pinnoitushoidossa.

pHFormulan tuotteet ovat ainutlaatuisia. Niissä on ensimmäistä kertaa kosmetiikan historiassa yhdistetty lääketieteellisiä ainesosia kosmeettisten ainesosien kanssa. Kehitystyössä on käytetty viimeisintä tutkittua ihonhoidon ja lääketieteen teknologiaa ja tutkimustuloksia. 

pHFormula vita C on sinulle sopiva hoito mikäli

  • haluat antaa ihollesi ravintorikkaan tehosuojauksen
  • haluat kirkastaa ihoasi ja suojata sitä auringon tuhoisilta vaikutuksilta
  • ihollasi on auringon aiheuttamia vaurioita
  • haluat tasoittaa ihon väriä esim punakoita alueita
  • ihollasi on pigmenttimuutoksia

Vita C sopii kaikille ihotyypeille kirkastukseen ja elävöittämiseen.

VARAA AIKA TÄSTÄ

VITA C kasvohoito

C-vitamiini iholle

Lähteitä: (Dermatological Surgery, 2008 & Dermatology Research and Practice, 2012Dermatological Surgery, 2008 & Journal of the American Academy of Dermatology, 2012 & The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, 2010).)