Meikki – päivään ja juhlaan

Ehostus asiakkaan toiveiden mukaan 35€

Olipa kyseessä arki tai juhla, taitavat opiskelijamme tekevät parhaita puoliasi korostavan meikin tilaisuuteen jos toiseenkin. Päivämeikki sopii esimerkiksi työhaastatteluun ARTDECO_ImageGirl_NailCare_logollatai muuhun tilaisuuteen, jossa on tärkeää näyttää siistiltä ja huolitellulta huomiota herättämättä. Meikissä koko kasvot ehostetaan kevyesti tai voidaan keskittyä enemmän esimerkiksi painottamaan silmä- tai huulimeikkiä. Meikin vahvuus ja värit valitaan aina asiakkaan meikkitottumusten ja toiveiden mukaisesti. Meikissä käytetään laadukkaita Artdecon ammattilaismeikkejä.

Juhlameikki on aina kantajansa näköinen ja kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkaajamme auttavat sinua saamaan todellisen juhlalookin joka tilaisuuteen! Meikkaajan käsissä parhaat puolesi pääsevät esiin ja säihkyt koko illan!

ARTDECO_Iconics2015

Teemme myös kuvausmeikkejä, näytösmeikkejä,(esim. CV-kuvat, mallikansioiden kuvaukset, promootiokuvat). Meikin vahvuus ja värit valitaan aina asiakkaan meikkitottumusten ja toiveiden mukaisesti. Juhlameikissä käytetään laadukkaita Artdecoon ammattilaismeikkejä.

 

AJANVARAUS