Meikki – päivään ja juhlaan

Meikki arkeen 27€

Parhaita puoliasi korostava kevyt meikki. Päivämeikki sopii esimerkiksi työhaastatteluun ARTDECO_ImageGirl_NailCare_logollatai muuhun tilaisuuteen, jossa on tärkeää näyttää siistiltä ja huolitellulta huomiota herättämättä. Päivämeikissä koko kasvot ehostetaan kevyesti tai voidaan keskittyä enemmän esimerkiksi painottamaan silmä- tai huulimeikkiä. Meikin vahvuus ja värit valitaan aina asiakkaan meikkitottumusten ja toiveiden mukaisesti. Meikissä käytetään laadukkaita Artdecon ammattilaismeikkejä.

 

Juhlameikki 32€

Toiveittesi mukainen juhlameikki. Meikin tulisi olla kantajansa näköinen ja kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkaajamme auttavat sinua saamaan todellisen juhlalookin niin tärkeisiin kuin arkisempiinkin juhliin. Usein oikeanlaisen meikin loihtiminen tuntuu mahdottomalta, mutta meikkaajan käsissä parhaat puolesi pääsevät esiin ja säihkyt koko illan!ARTDECO_Iconics2015

Juhlameikki voidaan toteuttaa myös kuvausmeikkinä tai näytösmeikkinä (esim. CV-kuvat, mallikansioiden kuvaukset, promootiokuvat). Meikin vahvuus ja värit valitaan aina asiakkaan meikkitottumusten ja toiveiden mukaisesti. Juhlameikissä käytetään laadukkaita Artdecoon ammattilaismeikkejä.

 

AJANVARAUS