Kasvohoidot

Kasvohoidot opiskelijahoitolassa

Kiinteyttävä kasvohoito 45€

Kiinteyttävä kasvohoito on tarkoitettu iholle, jolla näkyy alkavia ikääntymisen merkkejä. Kiinteyttävä kasvohoito tehdään tuotteilla, jotka edistävät ihon kollageenin säilyvyyttä ja tulevat kimmoisuutta.

Kiinteyttävään kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus (tarvittaessa), hieronta, tehoampulli ja naamio.

Kiinteyttävän kasvohoidon yhteydessä on mahdollista valita pitkä kasvohieronta, hinta +5€.

Hoidossa ei käytetä ihonhoidon erikoislaitteita, vaan hoito tehdään hoitotuotteilla.

Varaa aika tästä

Kirkastava kasvohoito 45€

Kirkastava kasvohoito on tarkoitettu iholle, joka kaipaa virkistystä ja kirkkautta. Kirkastava kasvohoito tehdään tuotteilla, jotka tukevat ihon puhdistusprosessia ja elävöittävät väsynyttä ihoa. Tämä on erinomainen hoito ennen juhlia tai tärkeää tapahtumaa, jossa haluat näyttää erityisen hyvälle.

Kirkastavaan kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus (tarvittaessa), hieronta, tehoampulli ja naamio.

Kirkastava kasvohoidon yhteydessä on mahdollista valita pitkä kasvohieronta, hinta +5€.

Hoidossa ei käytetä ihonhoidon erikoislaitteita, vaan hoito tehdään hoitotuotteilla.

Kosteuttava kasvohoito 45€

Kosteuttava kasvohoito on tarkoitettu kuivalle iholle. Kuiva iho kaipaa kosteutusta ympäri vuorokauden ja sen vuoksi kosteuttavassa kasvohoidossa keskitytään hoitamaan ihoa tuotteilla, jotka säilyttävät ihon kosteustasapainon pidempään ja paremmin. Ihon kosteustasapainon ylläpitäminen vähentää ryppyjen ja juonteiden syntyä ja auttaa ihoa voimaan paremmin pitkäaikaisesti.

Kosteuttavaan kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus (tarvittaessa), hieronta, tehoampulli ja naamio.

Kosteuttavan kasvohoidon yhteydessä on mahdollista valita pitkä kasvohieronta, hinta +5€.

Hoidossa ei käytetä ihonhoidon erikoislaitteita, vaan hoito tehdään hoitotuotteilla.

Puhdistava kasvohoito 45€

Puhdistava kasvohoito on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle. Rasvoittuva iho on herkkä epäpuhtauksille eli finneille ja näppylöille. Puhdistavassa kasvohoidossa keskitytään siis hoitamaan ihon liika talin tuotantoa siihen tarkoitetuilla hoitotuotteilla sekä kosteuttamaan oireilevaa, rasittunutta ihoa.

Puhdistavaan kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta (jos mahdollista tehdä), tehoampulli ja naamio.

Hoidossa ei käytetä ihonhoidon erikoislaitteita, vaan hoito tehdään hoitotuotteilla.

Nuoren ihon kasvohoito 45€

Nuoren ihon kasvohoito on tarkoitettu nuoren herkälle iholle. Tämä kasvohoito on erinomainen nuoren ensimmäinen kasvohoito, jossa keskitytään ohjaamaan nuoren ihon hoitoa sen tarpeet huomioon ottaen (esim. epäpuhtaudet tai puhdistusrutiinit).

Nuoren ihon kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, hellävarainen mekaaninen puhdistus, hieronta, tehoampulli ja naamio.

Hoidossa ei käytetä ihonhoidon erikoislaitteita, vaan hoito tehdään Dr.Belter A-linjan hoitotuotteilla.

Stressaantuneen ihon kasvohoito 45€

Stressaantuneen ihon kasvohoito on tarkoitettu iholle, joka on harmaantunut ja väsynyt ulkoisista stressitekijöistä kuten UV-säteet ja saasteet. Stressaantuneen ihon kasvohoito tehdään aineilla, jotka tehostaa ihon luonnollisten korjausmekanismien toimintaa ja uudistumiskykyä. Stressaantuneen ihon kasvohoidossa keskitytään parantamaan ennen aikaisen ikääntymisen merkkejä ja auttamaan ihoa voimaan paremmin. Tämä on siis todellinen DETOX-hoito, joka poistaa iholta sitä kuormittavia tekijöitä.

Stressaantuneen ihon kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, tehoampulli ja naamio.

Hoidossa ei käytetä ihonhoidon erikoislaitteita, vaan hoito tehdään Wellmaxx Detox-hoitotuotteilla.

Kosteuttavan kasvohoidon yhteydessä on mahdollista valita pitkä kasvohieronta, hinta +5€.

SkinEffect kasvohoito 49€

SkinEffect kasvohoito on ainutlaatuinen kasvohoito, jonka hoitotuotteissa yhdistyy dermatologian ja kosmetiikan parhaat puolet. SkinEffect kasvohoidossa parannetaan ihon elastisuutta, kimmoisuutta, joustavuutta ja optimaalista kosteutta kolmen aktiivisen ainesosayhdistelmän avulla. SkinEffect kasvohoito sopii erinomaisesti myös herkälle iholle, joka kaipaa kimmoisuuden ja kosteuden parantamista.

Skineffect kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, tehoampulli ja naamio.

Hoidossa ei käytetä ihonhoidon erikoislaitteita, vaan hoito tehdään Wellmaxx SkinEffect-hoitotuotteilla.

SkinEffect kasvohoidon yhteydessä on mahdollista valita pitkä kasvohieronta, hinta +5€.

Kiinteyttävä Deluxe-laitekasvohoito 67€

Kiinteyttävä Deluxe-laitekasvohoito on tarkoitettu iholle, jolla näkyy alkavia ikääntymisen merkkejä. Kiinteyttävä kasvohoito tehdään RF-kasvohoitolaitteella sekä tuotteilla, jotka edistävät ihon kollageenin säilyvyyttä ja tulevat kimmoisuutta.

Kiinteyttävään kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, RF-kasvohoitolaite, hieronta, tehoampulli ja naamio.

RF-kasvohoitolaite hoitaa ihoa kiinteyttäen ja virkistäen. Sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle. Tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tämä on myös erinomainen hoito kun haluaa näyttää juhlissa erityisen upealta.

Parhaat hoitotulokset kiinteyttävässä Deluxe-laitekasvohoidossa saadaan 5 kerran sarjahoidolla. 5 kerran sarjahoidon hinta on 268€ (norm. 335€). Saat siis viimeisen kerran VELOITUKSETTA.

(Sarjahoito maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan)

Hoidossa KÄYTETÄÄN ihonhoidon erikoislaitteita sekä hoitotuotteita.

Kosteuttava Deluxe-laitekasvohoito 56€

Kosteuttava Deluxe-laitekasvohoito on tarkoitettu erityisen kuivalle iholle. Kuiva iho kaipaa kosteutusta ympäri vuorokauden ja sen vuoksi kosteuttavassa Deluxe-laitekasvohoidossa keskitytään hoitamaan ihoa. Ultraääni-kasvohoitolaitteella sekä tuotteilla, jotka säilyttävät ihon kosteustasapainon pidempään ja paremmin. Ihon kosteustasapainon ylläpitäminen vähentää ryppyjen ja juonteiden syntyä ja auttaa ihoa voimaan paremmin pitkäaikaisesti.

Kosteuttavaan kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, ultraääni-kasvohoitolaite, hieronta, tehoampulli ja naamio.

Hoidossa KÄYTETÄÄN ihonhoidon erikoislaitteita sekä hoitotuotteita.

Kirkastava Deluxe-laitekasvohoito 56€

Kirkastava Deluxe-laitekasvohoito on tarkoitettu iholle, joka kaipaa virkistystä ja kirkkautta. Kirkastava kasvohoito tehdään ultrasound sekä tuotteilla, jotka tukevat ihon puhdistusprosessia ja elävöittävät väsynyttä ihoa. Ihon puhdistus tehdään ultrasound-laitteella, joka kirkastaa ihoa tehokkaasti. Tämä hoito poistaa ihon kuollutta solukkoa ja virkistää pintaverenkiertoa. Tämä hoito sopii erityisesti virkistystä ja kirkastusta kaipaavalle iholle.

Kirkastavaan kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, puhdistus ultrasound-laitteella, hieronta, tehoampulli ja naamio.

Hoidossa KÄYTETÄÄN ihonhoidon erikoislaitteita sekä hoitotuotteita.

Puhdistava Deluxe-laitekasvohoito 67 €

Puhdistava Deluxe-laitekasvohoito on tarkoitettu syväpuhdistusta iholle. Rasvoittuva iho on herkkä epäpuhtauksille eli finneille ja näppylöille. Puhdistavassa kasvohoidossa keskitytään siis hoitamaan ihon liika talin tuotantoa siihen tarkoitetulla timanttihiontakasvohoitolaitteella ja hoitotuotteilla sekä kosteuttamaan oireilevaa, rasittunutta ihoa.

Puhdistavaan kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, timanttihionta-kasvohoitolaite , hieronta, tehoampulli ja naamio.

Hoidossa KÄYTETÄÄN ihonhoidon erikoislaitteita sekä hoitotuotteita.

VARAA AIKA TÄSTÄ