Depilointi – sokerilla tai vahalla

Depilointi sokerilla

Sokerointi on parhaimmillaan pienillä, aroilla ja herkillä ihoalueilla, kuten kainaloissa ja bikinirajassa.  Myös isommilla alueilla (sääret, reidet, käsivarret, selkä) sokerointi toimii hyvänä ja hellävaraisena tapana poistaa häiritsevät ihokarvat.Depilointi

Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta ja vielä miellyttävän makeasti sokerilla. Iho ei juurikaan punoita ja se tuntuu todella sileältä. Hoito sopii niin miehille kuin naisille.

Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä. Sokeri saa karvan ”pullahtamaan” ulos karvatupesta, aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.

Depilointi vahalla

Vahaus on perinteinen tapa poistaa ikäviä ihokarvoja. Se on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä monella kehon alueella. Lämminvahalla on ihokarvojen poisto siedettävää, myös ihon herkemmillä alueilla. Erinomaisen tarttumiskyvyn ansiosta lämminvahalla voidaan poistaa jopa 5mm pitkät karvat.

Parhaimmillaan vahaus on vähemmän herkillä alueilla kuten jalat ja selkä. Se on laajoilla ihoalueilla monasti nopeampi karvanpoistotapa kuin sokerointi. Vaha levitetään myötäkarvaan ja poistetaan vastakarvaan, ja toisinaan se on paremmin sopiva karvanpoistotapa kuin sokeri, varsinkin silloin kun karva on hyvin haurasta. Vahauksella iho pysyy sileänä useita viikkoja.

Suosittelemme poistoväliksi 4-5 viikkoa. Poistattaessasi säännöllisesti ihokarvoja, niiden laatu ja kasvu heikkenee. Karvat kasvavat yhä huomaamattomampina ja pehmeämpinä. Karva kasvaa hentoisena, joten voit sanoa hyvästit kutiavalle sängelle. Vahauksella voimme poistaa lyhyimmillään n. 5mm pitkää karvaa, sokerilla jopa vain 2mm pitkää karvaa. Säännöllinen vahaus (kuten myös sokerointi) heikentää karvankasvua ja tulee kerta kerralta hellävaraisemmaksi.

AJANVARAUS