Depilointi sokerilla

Depilointi sokerilla

Sokerointi on parhaimmillaan pienillä, aroilla ja herkillä ihoalueilla, kuten kainaloissa ja bikinirajassa.  Myös isommilla alueilla (sääret, reidet, käsivarret, selkä) sokerointi toimii hyvänä ja hellävaraisena tapana poistaa häiritsevät ihokarvat.Depilointi

Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta ja vielä miellyttävän makeasti sokerilla. Iho ei juurikaan punoita ja se tuntuu todella sileältä. Hoito sopii niin miehille kuin naisille.

Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä. Sokeri saa karvan ”pullahtamaan” ulos karvatupesta, aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.

Suosittelemme poistoväliksi 4-5 viikkoa. Poistattaessasi säännöllisesti ihokarvoja niiden laatu ja kasvu heikkenee. Karvat kasvavat yhä huomaamattomampina ja pehmeämpinä. Karva kasvaa hentoisena, joten voit sanoa hyvästit kutiavalle sängelle. Sokerilla voi poistaa lyhyimmillään n. 2 mm pitkää karvaa. Säännöllinen sokerointi heikentää karvankasvua.

AJANVARAUS