Kauneushoitola Lumova

Olemme koulutuskeskus Lumovan yhteydessä toimiva, täyden palvelun kauneushoitola. Lumovassa teitä palvelevat sekä ammattikosmetologit että kauneudenhoitoalan perustutkintoa  ja jalkojenhoidon ammattitutkintoa suorittavat opiskelijat. Tavoitteenamme on korkealuokkainen ja ammattimainen palvelu. Palveluihimme kuuluu kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, värjäykset, depiloinnit, vartalonhoidot, hieronnat sekä ehostukset. Erikoisuutemme on DUO-hoito, missä tehdään samanaikaisesti kasvo- ja jalkahoito, sekä kolmoishoito, missä tehdään samaan aikaan kasvo-, käsi- ja jalkahoito. Molemmat hoidot ovat vuosien saatossa muodostuneet hoitolamme supersuosikeiksi.

PALVELUT
HINNASTO

Meiltä löydät ammattikosmetologien käyttämät laadukkaat ihonhoitosarjat, ehostukseen tarvittavat tuotteet ja välineet sekä tietenkin henkilökohtaisen opastuksen. Yhdessä kosmetologin kanssa valittu tuote on aina yksilöllisesti asiakkaalle valittu.

Lumova palvelee MA 10-16.30, TI-PE 9-18.30.

Lumovan suora puhelinnumero on 03-3138 2233 tai 03-3138 2200

Lumovassa myydään ja käytetään seuraavia laadukkaita ammattituotteita:

ammattituotteet

 

Tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan kauneushoitola Lumovaan

Kauneushoitola Lumovassa 40-paikkainen kauneushoitola koulutustilojen yhteydessä. Opiskelijahoitolassa kauneudenhoitoalan perustutkinnon ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon opiskelijat suorittavat työssäoppimista. Kauneushoitolassa suoritettavat hoidot ovat siis oppimistilanteita. Opiskelijoita ohjaavat ammattitaitoiset työssäohjaajat.

Hoitolassamme pystytään hoitamaan myös isoja ryhmiä. Olemmekin palvelleet monia yrityksiä Tyky-toiminnan puitteissa. Halutessasi tehdä ryhmävarauksen voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tiina.mannerheimo@takk.fi tai soittaa 03-3138 2200. Meillä on vuokrattavissa myös kokoustiloja.

Jos et löydä sopivaa aikaa sähköisestä ajanvarauksesta – soita ajanvaraukseen 03-31 38 2200.

 

 

AJANVARAUS
HINNASTO

 

Yhteistyössä  www.jalkahoitokauppa.fi  www.kauneuskauppa.com ja www.peclavus.fi