Kauneushoitola Lumova

Olemme koulutuskeskus Lumovan yhteydessä toimiva täyden palvelun kauneushoitola. Lumovassa teitä palvelevat sekä kauneudenhoitoalan perustutkintoa ja jalkojenhoidon ammattitutkintoa suorittavat opiskelijat sekä heidän ammattitaitoiset kouluttajansa. Tavoitteenamme on korkealuokkainen ja ammattimainen palvelu. Palveluihimme kuuluu kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, värjäykset, depiloinnit, vartalonhoidot, hieronnat sekä ehostukset. Erikoisuutemme on DUO-hoito, missä tehdään samanaikaisesti kasvo- ja jalkahoito, sekä kolmoishoito, missä tehdään samaan aikaan kasvo-, käsi- ja jalkahoito. Molemmat hoidot ovat vuosien saatossa muodostuneet hoitolamme supersuosikeiksi.

PALVELUT

Meiltä löydät ammattikosmetologien käyttämät laadukkaat ihonhoitosarjat, ehostukseen tarvittavat tuotteet ja välineet sekä tietenkin henkilökohtaisen opastuksen. Yhdessä kosmetologin kanssa valittu tuote on aina yksilöllisesti asiakkaalle valittu.

Lumovan suora puhelinnumero on 03-3138 2200,

ryhmävaraukset (väh. 10 hengen ryhmät): 044 7906 153

Alle 10 hengen ryhmille ajanvaraus normaalisti ajanvarausnumerosta 03 3138 2200.

Lumovassa myydään ja käytetään mm. seuraavia laadukkaita ammattituotteita:

Peclavus
Dr. Belter
Wellmaxx
Make up Factory
Depend
Devee

Tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan kauneushoitola Lumovaan

Kauneushoitola Lumovassa on 50-paikkainen kauneushoitola koulutustilojen yhteydessä. Opiskelijahoitolassa kauneudenhoitoalan perustutkinnon ja terveydenhoitoalan ammattitutkinnon, jalkojenhoitotyön osaamisalan opiskelijat suorittavat työssäoppimista. Kauneushoitolassa suoritettavat hoidot ovat siis oppimistilanteita. Opiskelijoita ohjaavat ammattitaitoiset työssäohjaajat.

Hoitolassamme pystytään hoitamaan myös isoja ryhmiä. Olemmekin palvelleet monia yrityksiä Tyky-toiminnan puitteissa. Halutessasi tehdä ryhmävarauksen (väh. 10 henk.) voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tiina.mannerheimo@takk.fi tai soittaa 044 7906 153 / 03 3138 2200. Meillä on vuokrattavissa myös kokoustiloja.

Jos et löydä sopivaa aikaa sähköisestä ajanvarauksesta – soita ajanvaraukseen 03-31 38 2200.

 

 

AJANVARAUS