Jalkojenhoitaja (AT) – Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitotyön osaamisala

Seuraava koulutus alkaa 10.3.2021. Haku on avoinna nyt! Tule mukaan opiskelemaan!

HAKUAIKA PÄÄTTYY 14.2.2021.

 

Oletko sinä luontainen hoitaja? Pidät asiakaspalvelusta ja toisten auttamisesta. Olet jo sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja kaipaat työhösi uutta ammatillista sisältöä. Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitotyön osaamisala, on kaikkea tätä. Jalkahoito on ihmisläheistä asiakaspalvelutyötä, jossa näkee heti työnsä tulokset. Monen unelma yrittäjyydestä tai vaihtelusta omaan työhön on toteutunut tämän koulutuksen kautta.

Hae koulutukseen tästä!

Seuraava koulutusjakso alkaa maaliskuussa 2021. Koulutuksen kesto on n. 8 kuukautta. Koulutukseen valittavilla on oltava jokin terveysalan pohjakoulutus, esim. lähihoitajan tai fysioterapeutin koulutustausta. Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu verkkolomakkeen kautta.

Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemuksen perusteella. Kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostilla. Haastattelut pidetään Koulutuskeskus Lumovan tiloissa Tampereen Valtatie 15:ssä.

Koulutus on päätoimista, kokopäiväistä aikuiskoulutusta ja se suoritetaan kokonaisuudessaan Lumovassa (TAKK), osoitteessa Tampereen valtatie 15.

Lisätietoja koulutuksesta antaa sihteeri Tiina Partanen, 044 7906 401 tai sähköpostilla tiina.partanen@takk.fi.

Koulutus maksaa 950 € (sis ALV 24%). Koulutusmaksun lisäksi opiskelija ostaa jalkojenhoidossa käytettävät laadukkaat instrumentit (n. 800 €). Koulutus on omaehtoista ja päätoimista. Opiskeluajalle voi hakea opintotukea, aikuiskoulutustukea tai omaehtoista opiskelua työttömyysetuudella omasta TE-toimistosta. TAKKin Opiskelijapalveluista voi kysyä lisätietoja puhelimitse numerosta 044 7906 400 tai sähköpostitse osoitteesta opintoneuvonta@takk.fi.

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitotyön osaamisala 

Terveysalan ammattitutkinnon, jalkojenhoidon osaamisalan suorittaneen jalkojenhoitajan (AT) työ perustuu sosiaali- ja terveysalan ammattieettisiin periaatteisiin. Tutkinnon suorittanut henkilö työskentelee asiakaslähtöisesti, ihmisläheisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän ennaltaehkäisee asiakkaan jalkaongelmien syntymistä ja tukee jalkojenhoidolla hänen toimintakykyään ja hyvinvointiaan. Tutkinnon suorittanut jalkojenhoitaja (AT) tekee suunnitelmallista jalkojen perushoitoa ja hyödyntää asiantuntijaverkostoa oman työnsä tukena.

Terveysalan ammattitutkinnon suorittanut jalkojenhoitaja (AT) tekee työtä sosiaali- ja terveysalan sekä kuntoutuksen erilaisissa työyhteisöissä, esimerkiksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa, hoiva- ja hoitolaitoksissa, palvelutaloissa, kuntoutuskeskuksissa, kylpylöissä, kauneushoitoloissa ja asiakkaiden kodeissa. Hän voi toimia myös ammatinharjoittajana tai jalkahoitoyrittäjänä ja myydä palveluitaan eri organisaatioille ja yksittäisille kuluttajille.

Lumova on osa Tampereen Aikuiskoulutuskeskusta.

Mitä tämä koulutus antaa sinulle:

Koulutus antaa sinulle osaamista mm. seuraavista sisällöistä.

– Jalkojenhoidon merkitys ihmisen kokonaishoidossa
– Ihmisen elimistön rakenne ja toiminta
– Asiakaspalvelu ja vuorovaikutus
– Hoitoympäristön suunnittelu
– Jalkahoidon hoitosuunnitelman laatiminen asiakasanalyysin pohjalta ja jalkahoitojen toteutus
– Tavallisimpien iho- ja kynsiongelmien hoitaminen
– Vanhusten jalkojenhoito
– Diabetespotilaan jalkojenhoito
– Poran käyttö jalkahoidossa
– Kevennysten käyttö
– Yrittäjyys

Opetushallituksen tutkinnon perusteisiin pystyt tutustumaan täältä

//

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

JalkahoitoGerte zur Fupflege