UUTUUS yhdistelmähoito

Haluamme kertoa sinulle Prokosmetologien tekemästä kasvohoitojen tehokaksikosta, joka uudistaa, kiinteyttää, madaltaa juonteita ja ryppyjä sekä kohottaa kasvojesi piirteitä.

Tämä kaksikko on RF-konehoito ja pinnoitushoito yhdistelmä.

Mikä tekee juuri näistä hoidoista tehokkaat?

RF hoidolla voidaan uudistaa ihoa syvältä ja pinnoituksella taas saada ihon pintarakenne näyttämään tasaiselta ja elinvoimaiselta. Eli kun yhdistämme ihon syvällisen ja pinnallisen uudistumisen on lopputuloksena näkyvät ja tuntuvat hoitotulokset.

Mihin RF-hoidon teho perustuu?

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Käytössämme on tripolaarinen RF, joka toimii 3:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

                                                    

Mihin pinnoitushoidon teho perustuu?

Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Pinnoitushoito-nimi tulee hoidon konseptista. Pinnoitushoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin iholle syntyy vaikuttavista aineista kerroksia eli pintoja. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja tuottavat usein jo yhdellä hoitokerralla näkyviä tuloksia. pHFormulan hoidoissa ei ole toipumisaikaa kuten yleensä happohoidossa.

pHFormulan tuotteet ovat ainutlaatuisia. Niissä on ensimmäistä kertaa kosmetiikan historiassa yhdistetty lääketieteellisiä ainesosia kosmeettisten ainesosien kanssa. Kehitystyössä on käytetty viimeisintä tutkittua ihonhoidon ja lääketieteen teknologiaa ja tutkimustuloksia.

Yksi hoito vaikuttaa positiivisesti moniin eri iho-ongelmiin. Pinnoituksella voidaan hoitaa epäpuhtauksia, laajentuneita ihohuokosia, ryppyjä, juonteita, pigmenttimuutoksia, couperosaa, rosaceaa.

Miten hoitoja suositellaan otettavaksi?

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; RF hoitoa voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa yleensä noin 4-8 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Pinnoitushoidot suositellaan tehtäväksi 3- 5 kerran sarjoissa ja hoitoväli on noin 3-4 viikkoa.

Olemme rakentaneet näistä hoidoista sarjahoitoja, johon sisältyy:

3 hoitoa (kaksi RF hoitoa ja yksi pinnoitus) 195 € (norm. 225 €)

5 hoitoa (kaksi pinnoitusta ja 3 RF hoitoa) yht. 300 € (norm. 375 €)

Hoidot ovat turvallisia, tehokkaita ja näkyviä tuloksia saavutetaan jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen.

Asiakkaidemme kommentteja yhdistelmähoitoihin:

”Uskomatonta – kasvot ovat heti sileämmän näköiset”

”Ihoni tuntuu kimmoisammalta enkä näytä ollenkaan väsyneeltä”

”En olisi uskonut, että yhden pinnoitushoidon jälkeen epäpuhtauksien määrä ja ihon kiiltely vähentyisi näin huomattavasti”

”Ystäväni huomautti minulle, että näytän nuorekkaammalta ja ihoni hehkuu”

”Olen harmitellut valahtaneita poskiani ja nyt sarjan jälkeen näytän paljon nuorekkaammalta, samalla poskissani olleet pigmenttimuutokset vaalenivat huomattavasti”

Kosmetologi Taijan kommentteja hoitoihin liittyen:

”Ph Formula pinnoitushoidot ovat niin tehokkaita, että on ilo tehdä hoitoja, joista asiakkaat kertovat jatkuvasti hyvää palautetta ja näen itse hoitojen tulokset. ”

Tämän päivän hoidoilta vaaditaan nopeutta, tehokkuutta ja näkyviä tuloksia. RF- hoito ja pinnoitus vastaavat asiakkaiden tarpeisiin loistavasti. Monet ehkä pelkäävät ja jännittävät happohoitoja ja eivät siksi uskalla kokeilla niitä. Vaikka pinnoitus on happohoito, voidaan sillä saavuttaa loistavia tuloksia ilman happohoitojen tyypillisimpiä haittavaikutuksia, joita ovat mm. voimakas ihon kuivuminen ja toipumisaika. Pinnoituksen tai RF-hoidon jälkeen voi palata arkeen välittömästi.

Oletko sinä valmis kokeilemaan näitä uskomattoman tehokkaita hoitoja?

Varaa aika tästä. Voit varata joko pinnoistushoidon tai RF hoidon, yhdistelmä räätälöidään ensimmäisen hoidon jälkeen.