Prokosmetologin tarjoukset

Lumovan Prokosmetologi Krista on palannut kesälomalta ja nyt arkeen paluun kunniaksi elo-syyskuulle on tarjolla kolme erilaista hoitopakettia kasvojen iholle. Ota arki lempeämmin vastaan hoidetulla ja hyvinvoivalla iholla!
Toiko kesä taas pigmenttimuutokset esiin? Ahdistaako läikikäs ja epätasainen ihonpinta?  

pHformula M.E.L.A.-pinnoitus

69,-
(norm. 79,-)

Ihon pigmenttimuutoksia tehokkaasti vaalentava ja hajottava pHformulan M.E.L.A.-pinnoitus on loistava hoito epätasaiselle, maksaläiskistä kärsivälle iholle. Hoidolla on myös supistavia ja liftaavia vaikutuksia, joten siitä hyötyy myös suurihuokosinen ja veltto iho. Yhdelläkin hoidolla saavutetaan yleensä näkyviä tuloksia, mutta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan usein 3-6 hoitokerran sarjaa 2-3 viikon välein.

 

Saiko kesän epäsäännöllinen rytmi ihon kukkimaan? Tuntuuko ihon pinta tukkoiselta tai alkaako iho kiiltelemään päivän aikana?

pHformula A.C.-pinnoitus + hoitoa täydentävä ylellinen erikoisnaamio

85,- 
(norm. 99,-).

Ihon talintuotantoa erittäin tehokkaasti rauhoittava, tukkoisuutta poistava, tulehdustilaa alentava ja ihoa tasapainottava pHformula A.C.-pinnoitus sopii epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja näppyläiselle iholle (myös akneiholle!).

 

Häiritsevätkö juonteet? Onko ihosi kimmoisuus alentunut? Kaipaatko kokonaisvaltaista virkistystä kasvoille ja kaulalle? 

RF-hoito kasvoille ja kaulalle tehoaineampullilla ja laitekuorinnalla

98,-
(norm. 111,-)

Kiinteyttävä, ihoa kirkastava ja syväkosteuttava RF-hoito palauttaa ihollesi terveen hehkun kesän jälkeen. Käsittely on miellyttävää ja täysin kivutonta. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla, mutta yhdelläkin hoidolla voidaan saavuttaa näkyviä tuloksia. Nyt saat RF-kasvo-ja kaulahoidon yhteydessä tehoaineampullin ja laitekuorinnan veloituksetta! Tämä hoitopaketti tarjoaa todellista ylellisyyttä ihollesi.

 

Tarjoukset voimassa Prokosmetologilla 20.9.2019 saakka.

Varaa aikasi verkosta tämän linkin takaa tai puhelimitse 03 3138 2200.