Lumova – meidän työ unelmien parissa

Olemme kevään aikana pohtineet paljon Lumovan yli 50 vuoden historiaa ja ennenkaikkea Lumovan tulevaisuutta. Olemme keskittyneet siihen, mihin suuntaan haluamme Lumovaa kehittää. Olemme myös tehneet useita muutoksia.

Vaihdoimme kevään aikana vanhan nimemme Hämeen kosmetologikoulu uuteen koulutuskeskus Lumova nimeen. Valtaosa asiakkaistamme on kehunut valintaamme onnistuneeksi ja uudistunutta ulkoasua raikkaaksi. Muutosprosessi on kuitenkin vielä kesken. Teemme muutoksen rauhallisesti, askel kerrallaan.

Ensin vaihdoimme verkkosivuston. Se oli iso ja aikaavievä muutos, kun samaan aikaan uudistettiin ajanvarausjärjestelmä. Uusi ajanvarausjärjestelmä helpotti todella paljon työtä asiakaspalvelussa. Toivottavasti se helpotti myös asiakkaiden ajan varaamista verkossa. Ainakin ajanvarauksia tehdään nyt paljon enemmän verkossa kuin aiemman järjestelmän kautta. Seuraavana muutoksen kohteen on Hämeenkadun ikkunoiden teippaukset ja kaiken painetun materiaalin muokkaaminen uuteen ulkoasuun. Puhelimeen vastaamme vielä Hämeen Kosmetologikoulu – vielä hetken aikaan. Teemme tämän kaikkein vanhimpien asiakkaidemme vuoksi. Annamme kaikille aikaa tottua uuteen nimeen. Nimenmuutoksen on tarkoitus olla kokonaisuudessaan valmis joulukuussa 2017.

Muutoksien keskellä olemme myös kirjoittaneet lyhyen tarinan yrityksestämme. Tavoite oli koota siihen sekä historiaa että toimintamme ydinajatuksia. Valmis versio menee näin:

****

LUMOVA Hyvinvoinnin edelläkävijä – muutamme unelmat ammattitaidoksi

Siitä on jo 45 vuotta, kun Merjan intohimo kauneuden alan kehittämiseksi toi hänet yrittäjäksi Tampereelle. Merjan luotsaamana Hämeen kosmetologikoulu, nykyinen koulutuskeskus Lumova, on muuttanut unelmat ammattitaidoksi jo lukuisten opiskelijoiden elämässä. Vuonna 2000 Merjan tytär Mari tuli äitinsä rinnalle koulun johtoon. Yhdessä naiset edistävät niin Lumovan kuin kauneudenhoitoalan kasvua kohti monialaista ammatillista osaamista.  

Meistä monelle kauneudenhoitoala on ollut jo lapsuuden haave. Haluamme siivittää pitkäaikaisten unelmien toteutumista tarjoamalla parhaat eväät työllistymiseksi. Intohimonamme on uudistaa alaa niin käytännön kuin tutkinnon tasolla. Haemme jatkuvasti oppia maailmalta. Olemme tuoneet ensimmäisenä Suomeen useita uusia kauneudenhoitoalan tuotteita ja palveluita lukuisten kansainvälisten yhteistyökumppaneiden avulla.

Uskomme tekemällä oppimiseen ja vahvaan liiketoimintaymmärrykseen. Tarjoamamme työelämälähtöinen koulutus avaa monipuolisesti ovia työllistyä niin hyvinvointialan yrittäjänä kuin kosmetologin, jalkahoitajan tai maskeeraajan tehtävissä.

*****

Tämä blogi on yksi tämän kevään muutoksia. Haluamme tuoda blogin kautta esille osaamistamme, ajatuksiamme sekä toimintaamme.  Toivottavasti saat blogimme kautta inspiraatiota, tietoa tai oivalluksia.

Kiitos, että eksyit blogiimme. Tervetuloa uudestaan!

12973288_1269864173028436_7712186854516589875_o